altres anys  30 de maig de 2015 índex general

 

  Com és habitual la jornada va començar amb la celebració de la missa

 i entre les dues fileres de bancs d'aquesta petita esglesiola, al peus de l'altar...

 ...hi podem veure la lauda sepulcral de Ramon Berenguer de Llorach, senyor de Solivella i fundador, l'any 1475, de la casa santuari del Tallat

 I aprofitant aquesta trobada que ha organitzat el Grup Cultural de la Dona, aquest web vol oferir unes quantes fotografies inèdites i exclusives, de manera que, per primera vegada, el solivellencs tingueu l'ocasió de veure les excavacions que es van fer, a principi de la dècada dels 80, per trobar la tomba de Ramon Berenguer de Llorac i l'exhumació de les seves restes.

 i després d'aquesta nova mostra de col·laboració per part d'aquest web, comencen els preparatius per fer les paelles d'arròs.

 Aquest és un any diferent pel que respecta a la elaboració de les dues paelles d'arròs, doncs una d'elles no ha tingut ni les directrius ni l'art culinari de les dones del Grup Cultural, sinò que el protagonisme -més aviat col·laboració- per fer l'altra l'ha agafat el mossèn.

Comença doncs la competició culinària entre la societat civil i el clero.

Passem a taula i que siguin els paladars els que jutgin.

El resultat d'aquesta competició entre les dues paelles ha estat un empat tècnic i en les dues es pot posar la màxima nota.

El dia ha transcorregut, com sempre, amb bon humor, germanor, alegria, i fins i tot amb mostres de carinyo.

Si bé les mostres de carinyo no són precisament les dels dos tiparracos de la fotografia de dalt, sinò que els protagonistes són la senyora de la següent fotografia i els seu marit...

... doncs la Rossita i el Cendra han celebrat les seves noces d'Or. Enhorabona a la feliç parella!

altres anys

Aplec al Tallat 2015

índex general