tornar a notícies 6 de març de 2021 tornar a l'índex

 

Dia internaciomal de la Dona

(fotografies d'Anton Maria Tarragó)

 

Per commemorar aquest dia la Regidoria de Festes va convocar a les dones, el dia 4 de març a les 18:15 a la plaça de la Diputació, per comunicar-les que la Diputació de Tarragona havia concedit una subvenció per projectes culturals singulars i que, per tant, aquest any apostarien per projectes artístics i partcipatius per donar visibilitat a les dones del món rural i més concretamennet a les de Solivella. Aquests projectes tindrien el nom genèric de "Rurals", i es portarien a terme al llarg d'aquesta primavera.

La idea es tornar a fer un projecte visual, però que aquest any no serà fotogràfic sinó amb format audiovisual, on les dones jubilades en tornaran a ser les protagoniste.

D'altra banda, un altre projecte completament diferent, on es convoquen totes les dones, de qualsevol edat, que sàpiguen cosir poc o molt.

Per altre banda, es dóna a conèixer l'obertura de l'exposició que es farà, els propers dies 6 i 7 d'aquest mes a la sala del cafè de la Societat com a Homenatge a la Dona de Solivella, en la que es podran veure exposats treballs de: Maria Fabregat Palau, Maria Querol Garreta, Marta Bella Poblet, Nùria Ferran Albi, Maria del Carme Crespi Urgell, Teresa Ripoll Vilaseca i Elena Cortès Salvadó. Cal destacar la extraordinària participació de la Sra. Teresa March Garcia "Petxina" amb les seves obres amb pedra.

L'endemà i com a homenatge a la dona solivellenca, va tenir un gran èxit el recital de cançons, magníficament interpretades, que va oferir el cantant Marc Anglarill a la sala d'actes de la Societat.

 

Aquí, en aquestes fotografies podeu veure una bona mostra d'aquests magnífics treballs.

 

tornar a notícies Dia de la Dona Treballadora 2021 tornar a l'índex