actes Tricentenari   tornar a l'índex

 

El mes de maig de 2012, amb el lema "Solivella decideix" es planta la primera llavor al nostre poble, amb la presentació de l'Assemblea Nacional de Catalunya, i es dóna un primer pas del que el 2014 desembocarà en els actes del Tricentenari, iniciant un camí cap a la conquesta de la independència del nostre país.

 

Aquest primer pas es va fer el mes de maig de l'any 2012, en el que a Solivella es van celebrar diversos actes encaminats a donar a conèixer en què consistia l'Assemblea Nacional de Catalunya i el que aquest ens estava fent arreu del país.

El diumenge dia 20 es va organitzar un dinar de germanor al local del magatzem del Salat, en el que es va presentar l'Assemblea a Solivella per part de l'Antoni Rosich i d'en Josep Saperes, i que va comptar amb dos ponents de nivell per argumentar el motius per els quals era necessari aquest moviment i les raons històriques que l'avalen, en Josep Maria Sans i Travé, i en Ferran Civit.   Al dinar hi van assistir 128 solivellencs, sense comptar la canalla. Tot un èxit! Prèviament al matí s'havien fet altres actes a la plaça Major, el principal dels quals va ser "donar la cara" per la independència.

El diumenge següent, el dia 27, al mateix indret va tenir lloc una molt interessant conferència a càrrec del popular i conegut actor Oriol Grau, professor de la URV i cofundador i director del Col·lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas. Prop de 120 persones van omplir el magatzem del Salat.  

 

 

 20 de maig de 2012

 

 Presentació a Solivella - Diversos actes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 27 de maig de 2012

 

 Conferència a càrrec d'Oriol Grau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

actes Tricentenari

Assemblea Nacional de Catalunya

Solivella

tornar a l'índex