Setmana Santa  5 d'abril de 2020 tornar a l'índex

 

Diumenge de Rams...

...del maleït any del coronavirus

 

 

Així era un diumenge de rams en un any normal, i tot i que aquests darrers anys havien baixat molt les palmes i palmons que es podien veure a la plaça major... com a mínim no ens havíem de quedar tancats a casa

 

Així ha estat aquest any. Per sort la Regidoria de Festes ha tingut la iniciativa de fer participar als solivellencs d'una manera activa i directa per poder, tot i estar confinats, celebrar aquesta festa.

Primer encoratjant-los a fer palmes i palmons a casa, amb el material que trobessin, doncs l'important era més la intenció que el resultat. De tota manera, i un cop vistes les fotografies, cal reconèixer el mèrit que han tingut, doncs han quedat de veritat força bé. Ben fetes les palmes i una bona participació de solivellencs.

També ha encoratjat a no renunciar al vermut el dia de la Palma. No hem pogut anar a fer-lo a la Societat, però si que l'hem pogut fer a casa. Tot i que, veient l'edat d'alguns que han fet el vermut, potser enyoraven més el vermut del Sindicat que el de la Societat. 

Setmana Santa Diumenge de Rams 2020

 

tornar a l'índex